Ontspanning in de buurt van het B&B

Dichtbij adressen voor ontspannend genieten of lekker relaxen

Het Verloren Gedicht


Budascoop

Kunstencentrum BUDA schept een artistieke context waarin het verlangen van de kunstenaar om te creëren centraal staat.  Daarvoor bouwt kunstencentrum BUDA het stadsdeel Buda mee uit tot een vruchtbare plek voor kunstenaars en tot een kruispunt voor creatieve, ondernemende personen/organisaties en een divers publiek.

Als werkplek, presentatieplatform en filmhuis wil kunstencentrum BUDA een voortrekkersrol spelen binnen de Eurometropool Lille-Kortrijk-Tournai (en dus Noord-Frankrijk en Wallonië) en zodoende erkenning behouden en versterken op internationaal niveau.  Kunstencentrum BUDA vindt het belangrijk permanent aandacht te hebben voor binnen- en buitenlandse samenwerkingsverbanden, zowel binnen als (steeds vaker) buiten de kunstensector.


http://www.budakortrijk.be/

Humorologie festival
Jaarlijks gaat vlakbij, in Marke, het internationaal humorologiefestival door. Dit festival ontdekt telkens opnieuw Belgisch en internationaal humortalent, en staat aan de wieg van de carrière van zowat iedere Belgische komiek! Een absolute aanrader, toptalent aan spotprijzen!
http://www.humorologie.be

Brouwerij Bockor
Brouwerij Bockor blijft een der meest vooruitstrevende brouwerijen in de Zuid-West-Vlaamse regio en weet de perfecte balans te vinden tussen moderne technologie en ambachtelijke tradities. Deze brouwerij kan ook door groepen worden bezocht.
http://www.bockor.be

Bioscoop tijdens uw verblijf
Het Kinepolis complex ligt vlakbij, op nauwelijks vijf minuten rijden.
De programmatie kan u op de officiële site terugvinden.
http://www.kinepolis.be